Първоначално публикувано от emzo
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подобрения и ремонти по Алфа 147 - с цени
Collapse
X
-
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v
-
Тъпо не тъпо, баш така си е.
В България, човек е длъжен да се запознава с всичко.
Има и много кадърни майстори ! Без кавички.
Comment
-
Цитат:
Първоначално публикувано от Dzhelil
- Ангренажен ремък Dayco
- Ролки
- Пистов ремък
- Масло Selenia WR 5w40
- Маслен филтър
- Въздушен филтър
- Филтър климатик
- Водна помпа
- Труд
Цена - 740лв
Одрали са те
При мен
Ангренаж-ролки и ремък, Водна помпа,Пистов - ролки и ремък (в последствие ремъка се оказа боклук повече на континентал ремъци не купувам),промивка на двигателя(това по мое усмотрение), смяна на всички филтри и масло.
Всичко с работата: 520 лева
Иначе преди това питах в няколко сервиза и ми говореха за суми от над 700 лева и то без смяна на пистовия и ролките.
След като минах 8 хиляди километра предстои смяна на:
Горен тампон(щанга) на двигателя(35-38 лева),тампоните на горните носачи(4х15-18 лева), спирачна течност(20тина лева),антифриз(40-50 лева).Last edited by Skipper; d.m.y г., 16:38.
Comment
-
Стига сте ревали и хранили човека,понятията ''пазарна икономика,капитализъм.....'' говорят ли ви нещо?
Дал е некой лев повече и що?
Не всеки е запознат и не всеки ползва 40% отстъпки.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщениеТъпо не тъпо, баш така си е.
В България, човек е длъжен да се запознава с всичко.
Има и много кадърни майстори ! Без кавички.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v
Comment
-
Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщениеНикъде не съм казвал, че са некадърни...кадърен некадърен...в душата си 99% са цървули и видят ли случаен човек който не е в час...му режат главата до раменете...Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от alfista 96 Покажи съобщениеАУУУУ и ся как да си избера форумен майстор ,като 9 от 10 са цървули ? Явно ще си я правя вече пред блока с комшиите.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v
Comment
-
Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение9.9 от 10 са цървули куца ти математиката :P, но това не значи, че 10 от 1000 не са тукНо на мен друго мие чудно.Защо като се отиде на майстор/независимо кой/ и той си каже цената клиента се съгласява,след това като чуе че някъде е било по-евтино започва да псува .Ми никой не му е сложил ножа на врата .Да обикаля да види и да сравни цени,не после майстора-цървула и тн.да са му виновни.
Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD
Comment
-
Абсолютно си прав...най-доброто наказание е, като не отидеш повече...друг е въпроса , че повечето го играят по друг начин..почват ремонта (на каквото и да е..дали кола или апартамент) и след това почват да изкачат разни неща и лека полека те си се трупат...така се играе играта..а нее от вратата за кракатаспирам да спамя че прекалих и без това
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v
Comment
-
Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщениеАбсолютно си прав...най-доброто наказание е, като не отидеш повече...друг е въпроса , че повечето го играят по друг начин..почват ремонта (на каквото и да е..дали кола или апартамент) и след това почват да изкачат разни неща и лека полека те си се трупат...така се играе играта..а нее от вратата за кракатаспирам да спамя че прекалих и без това
Но пък винаги можеш да откажеш нещо да се свърши.
Поне аз не съм имал случай да изкочи нещо и да не ми се обадят от даденият сервиз да ме информират,информират ме,предлагат решение,съгласявам се,действат......елементарно.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от alfista 96 Покажи съобщениеАУУУУ и ся как да си избера форумен майстор ,като 9 от 10 са цървули ? Явно ще си я правя вече пред блока с комшиите.Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщениеАбсолютно си прав...най-доброто наказание е, като не отидеш повече...друг е въпроса , че повечето го играят по друг начин..почват ремонта (на каквото и да е..дали кола или апартамент) и след това почват да изкачат разни неща и лека полека те си се трупат...така се играе играта..а нее от вратата за кракатаспирам да спамя че прекалих и без това
В никой сервиз не съществува ренген който да открие всичко от до още от вратата.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Ремонт на почистваща уредба за чистачки и смяна на скъсан маркуч - 25 лв. с труда
Смяна на накладки - 55 лв. + 15 лв. труд (в който се включва и проверка на цялата ходова част)
Смяна на ангренажен ремък + ролки (Дайко) - 148 лв. + 65 лв. труд
Смяна на водна помпа - 64 лв. + 15 лв. трудAlfa Romeo 147 1.9 JTD 115 к.с. 85 кw. 2004 г.
Comment
-
Много интересна разбивка
Особено последните 2 позиции, той труда там си е един ама да изглежда по-колоритно
И все пак е добра цената.
Comment
Comment